DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми ресторанний бізнес
Результати 1 до 7 із 7
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу | Гайдар, В. В.; Малієнко, А. В. |
| 2023 | Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі | Коваль, Єлизавета; Стригуль, Лариса |
| 2023 | Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі | Нуцубідзе, Ана; Любчук, Ольга |
| 2023 | Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA | Горпинич, А. О. |
| 2023 | Імідж ресторану як фактор впливу на споживчий вибір | Федорова, Анастасія; Язіна, Вікторія |
| 2023 | Інноваційні ресторанні технології | Лазько, Дар’я; Герасименко, Тетяна |
| 2023 | Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства | Медведєв, Сергій; Булдаков, Олексій; Якименко-Терещенко, Наталія |